O nama

ZAOKRUŽEN PROCES PROIZVODNJE – GARANCIJA KVALITETA
 

Od 2011. Godine Eco Green House montažne kuće su počele sa radom i od tada nastojimo da opravdamo vaše poverenje i vaše želje kroz različite proizvodne programe i na bezbroj različitih načina. Takođe nastojimo da neprekidno unapređujemo proizvodni proces kao i ideje koje su pokretači naše kreativnosti. Sa napredovanjem i razvojem proizveli smo i montirali veoma veliki broj objekata, sa željom da naši klijenti mogu da uživaju u udobnosti koju pružamo. Okruženi prirodom i njenim resursima, shvatili smo način pravilnog pretvaranja prirodnog okruženja u montažne kuće.

Često se postavlja pitanje zašto baš mi? Najpre, potpuni ciklus proizvodnje. Kompletna proizvodnja (od drveta iz trupca, preko sušenja rezane građe, sve do njihove ugradnje u montažne kuće) sa našim nadzorom celokupnog proizvodnog procesa čini nas jedinstvenim na tržištu Srbije, tako da možemo da garantujemo za kvalitet naših montažnih kuća.

Kako bi osigurali Vaše poverenje, bitna stavka je da Vas upoznamo sa tim da se celokupno izvođenje radova nadgleda od strane rukovodećih i nadzornih lica sa ciljem da ne dođe do propusta u gradnji.

Težimo ka tome da je najbitnije prilagođavanje kupcu i njegovim potrebama i željama. Zbog toga smo danas u mogućnosti da izadjemo u susret zahtevima tržišta i potrebama kupaca.

Sa našim iskusnim radnicima koji su duboko upoznati sa radom čvrsto smo ubeđeni da je moguće izgraditi stabilnu kuću veoma visokog kvaliteta, prema Vašim zahtevima a sve u pristupačnoj ceni. Naše montažne kuće su izgrađene i dizajnirane sa isključivom negom, kompetencijom, iskustvom i besprekornim i savšrenim kvalitetom i dizajnom